Algemene voorwaarden:

Klantenservice

Verzending van bestelde artikelen vindt normaal gesproken plaats binnen 1 tot 4 werkdagen. Indien een artikel niet direct uit voorraad leverbaar is wordt hierover uiteraard contact met u op genomen.

Het afleveradres is het adres dat klant heeft aangegeven bij de bestelling. Indien het adres gewijzigd is na de bestelling moet de klant contact opnemen met Beetje Binnen Buiten. Indien de klant deze wijziging te laat doorgeeft, en het product is al onderweg, zijn eventuele meerkosten voor het transport voor rekening van de klant. Deze meerkosten bestaan hooguit uit de daadwerkelijke transportkosten.

Klachten:
Bij klachten of schade heeft de klant recht om de artikelen retour te sturen. U kunt uw klacht direct aan Beetje Binnen Buiten richten via email direct na constatering. Er wordt zo snel mogelijk contact met u op genomen om de klacht te bespreken. Indien nodig zorgt Beetje Binnen Buiten voor een snelle vervanging van het product, of indien door Beetje Binnen Buiten terecht geacht, een terugbetaling van de kosten.
Mocht het product niet naar wens zijn, dan heeft u heeft het recht de artikelen binnen 8 dagen terug te sturen aan Beetje Binnen Buiten, in onbeschadigde verpakking. U betaalt hiervoor dan alleen de verzendkosten.

Reclamaties:
Reclamaties die ons later bereiken dan 48 uur na levering, kunnen wij helaas niet meer in behandeling nemen. Breukmeldingen dienen altijd begeleid te gaan van een digitale afbeelding.

Betaling en Prijzen:
Op de volgende wijze kunt u bij Beetje Binnen Buiten betalen:
U plaats uw bestelling via de mail, u ontvangt een bevestiging en na ontvangst van uw betaling wordt het door u bestelde artikel verzonden.
Prijzen vermeld op de website zijn inclusief btw en geldend voor de klant op het moment van bestelling. Prijsverhogingen of verlaging zijn alleen van toepassing op nieuwe bestellingen.

Verzendkosten:
Per zending tot 10 kg: € 6,75
Bestellingen boven € 75,00: gratis verzending.
Verzending naar het buitenland gaat op aanvraag.

Copyright foto’s:
Beetje Binnen Buiten gebruikt foto’s als onderdeel van haar website. Op al haar foto’s zijn auteursrechten van toepassing. Voor het gebruik ervan moet toestemming gevraagd worden en daaraan zijn voorwaarden verbonden. Zonder toestemming wordt inbreuk gemaakt op deze auteursrechten.